• Possible Bug?

    From Geo@VERT/DUNGEON to All on Wednesday, July 07, 2010 19:08:32
    Hi all,

    Just wanted to let you know that I may have a found a bug in the Web interface when sending email to a fidonet address.


    From the Web interface E-MAIL section, I send an email to

    Keith Matthews@3:712/620

    and then when I check the email in the queue using ;MAIL from the BBS main menu I see it addressed as such...

    keith matthews@3:712/620 (1:712/620)

    What is going on here?

    It seems to have recognised that it is a fidonet Netmail, but gone an kludged the To address to point to a non existand node in Zone 1 of the same address.

    Is this a bug?


    --------------------------------------
    Regards........Geo
    oooOOOooo



    ---
    Synchronet The Dungeon BBS - Risen from the ashes! - Canberra, Australia
  • From Digital Man@VERT to Geo on Friday, July 09, 2010 16:42:34
    Re: Possible Bug?
    By: Geo to All on Wed Jul 07 2010 07:08 pm

    Hi all,

    Just wanted to let you know that I may have a found a bug in the Web interface when sending email to a fidonet address.


    From the Web interface E-MAIL section, I send an email to

    Keith Matthews@3:712/620

    and then when I check the email in the queue using ;MAIL from the BBS main menu I see it addressed as such...

    keith matthews@3:712/620 (1:712/620)

    What is going on here?

    It seems to have recognised that it is a fidonet Netmail, but gone an kludged the To address to point to a non existand node in Zone 1 of the
    same address.
    Is this a bug?

    You can't send FidoNet NetMail using the web interface. It is not a bug. The capability is planned to be addressed in v4 when Synchronet and SBBSecho are redesigned to handle FIdoNet NetMail in the Synchronet mail database.

    digital man

    Snapple "Real Fact" #90:
    The average raindrop falls at 7mph.

    ---
    Synchronet Vertrauen Home of Synchronet [vert/cvs/bbs].synchro.net
  • From Corey@VERT/TSGC to Digital Man on Friday, July 09, 2010 17:10:28
    Re: Possible Bug?
    By: Digital Man to Geo on Fri Jul 09 2010 04:42 pm

    Re: Possible Bug?
    By: Geo to All on Wed Jul 07 2010 07:08 pm

    Hi all,

    Just wanted to let you know that I may have a found a bug in the Web interface when sending email to a fidonet address.


    From the Web interface E-MAIL section, I send an email to

    Keith Matthews@3:712/620

    and then when I check the email in the queue using ;MAIL from the BBS mai menu I see it addressed as such...

    keith matthews@3:712/620 (1:712/620)

    What is going on here?

    It seems to have recognised that it is a fidonet Netmail, but gone an kludged the To address to point to a non existand node in Zone 1 of the same address.
    Is this a bug?

    You can't send FidoNet NetMail using the web interface. It is not a bug. The capability is planned to be addressed in v4 when Synchronet and SBBSecho are redesigned to handle FIdoNet NetMail in the Synchronet mail database.

    digital man

    Snapple "Real Fact" #90:
    The average raindrop falls at 7mph.


    sort of one of those bug in a tux deals?
    can't because it wasnt made to do it.

    "Practise safe Lunch, Use a Condiment"


    ---
    Synchronet Three Stooges Gentlemens Club - Las Vegas, Nv
  • From Geo@VERT/DUNGEON to Digital Man on Saturday, July 10, 2010 16:14:05
    Re: Possible Bug?
    By: Digital Man to Geo on Fri Jul 09 2010 16:42:34

    You can't send FidoNet NetMail using the web interface. It is not a bug. The

    Hi Rob,

    Ah ok well that's fine then 8-)

    Looking forward to v4 8-)

    Thanks again.
    --------------------------------------
    Regards........Geo
    oooOOOooo



    ---
    Synchronet The Dungeon BBS - Risen from the ashes! - Canberra, Australia