• weird js stuff?

    From Esc@VERT/SYNCNIX to All on Wednesday, August 05, 2009 04:24:56
    I'm having some js issues, I've searched the forums and google'd it and can't find a solution. Here's the issue:

    I'm trying to run an animated pause js and yes/no bar js at various times, embedded in my other js scripts. I get the following error:

    Via the telnet window I can see:
    ERROR - Action: opening
    object: external/anipause
    access: 0

    On my synch control panel it says the following:

    !ERROR 2 [WinError 3] in exec.cpp line 586 opening "external/anipause" access=0

    So...any ideas? :)

    ---
    Synchronet My Brand-New BBS (All the cool SysOps run STOCK!)
  • From Deuce@VERT/SYNCNIX to Esc on Wednesday, August 05, 2009 10:53:00
    Re: weird js stuff?
    By: Esc to All on Wed Aug 05 2009 04:24 am

    !ERROR 2 [WinError 3] in exec.cpp line 586 opening "external/anipause" access=0
    So...any ideas? :)

    Relative paths are usually relative to the ctrl directory. You most likely want ../external/anipause or ../exec/external/anipause

    ---
    Synchronet - Jump on the Web 0.2 bandwagon!

    ---
    Synchronet My Brand-New BBS (All the cool SysOps run STOCK!)
  • From Esc@VERT/SYNCNIX to Deuce on Thursday, August 06, 2009 04:00:31
    Re: weird js stuff?
    By: Deuce to Esc on Wed Aug 05 2009 10:53 am

    Re: weird js stuff?
    By: Esc to All on Wed Aug 05 2009 04:24 am

    !ERROR 2 [WinError 3] in exec.cpp line 586 opening "external/anipause" access=0
    So...any ideas? :)

    Relative paths are usually relative to the ctrl directory. You most likely want ../external/anipause or ../exec/external/anipause

    ---
    Synchronet - Jump on the Web 0.2 bandwagon!


    Ok, I tried messing with the path settings, and it doesn't appear to be a path issue. Could those errors indicate anything else?

    ---
    Synchronet My Brand-New BBS (All the cool SysOps run STOCK!)
  • From Digital Man@VERT to Esc on Thursday, August 06, 2009 16:02:32
    Re: weird js stuff?
    By: Esc to Deuce on Thu Aug 06 2009 04:00 am

    Re: weird js stuff?
    By: Deuce to Esc on Wed Aug 05 2009 10:53 am

    Re: weird js stuff?
    By: Esc to All on Wed Aug 05 2009 04:24 am

    !ERROR 2 [WinError 3] in exec.cpp line 586 opening
    "external/anipause" access=0
    So...any ideas? :)

    Relative paths are usually relative to the ctrl directory. You most likely want ../external/anipause or ../exec/external/anipause

    ---
    Synchronet - Jump on the Web 0.2 bandwagon!


    Ok, I tried messing with the path settings, and it doesn't appear to be a path issue. Could those errors indicate anything else?

    Error 2 is "file not found". Does the file anipause.* exist on your system? If so, what is the compelte filename and where is located?

    digital man

    Snapple "Real Fact" #4:
    Slugs have 4 noses.

    ---
    Synchronet Vertrauen Home of Synchronet [vert/cvs/bbs].synchro.net
  • From Esc@VERT/SYNCNIX to Digital Man on Thursday, August 06, 2009 17:59:30
    Re: weird js stuff?
    By: Digital Man to Esc on Thu Aug 06 2009 04:02 pm

    Error 2 is "file not found". Does the file anipause.* exist on your system? so, what is the compelte filename and where is located?

    Thanks for the help. Bare with me on this one :) Ispy gave me his old shell, and I'm trying to get it up and running fully before I shamelessly rip it off (hey at least I'm honest).

    I have my Mods Directory set to ../phoenix_s3/telnet/. That is the dir with logon.js and login.js. There is also phoenix_s3/telnet/library, phoenix_s3/telnet/ansi, and phoenix_s3/external. From the library dir, there is a file being referenced, phoenix.external_library.js, which is loaded by the main shell. The full file/pathname of the anipause I'm referring to is as follows:

    c:\sbbs\phoenix_s3\telnet\external\phoenix.anipause.js

    Here's what I have:
    if(do_animated_pause && (!(bbs.sys_status&SS_USERON) || (user.security.exemptions&UFLAG_O))) { bbs.replace_text(563,"@EXEC:external/phoenix.anipause@");

    I have also tried ../external/phoenix.anipause to no avail. At one point I tried /sbbs/phoenix_s3/telnet/external/phoenix.anipause, and it seemed to be starting from /sbbs/exec. It gave the error finding c:\sbbs\exec\/sbbs/phoenix_s3/blah blah blah or something to that effect. Is there somethin I'm missing here?

    Thanks again

    ---
    Synchronet My Brand-New BBS (All the cool SysOps run STOCK!)
  • From Tracker1@VERT/TRN to Esc on Thursday, August 06, 2009 21:25:54
    On 8/6/2009 5:59 PM, Esc wrote:
    c:\sbbs\phoenix_s3\telnet\external\phoenix.anipause.js

    Here's what I have:
    if(do_animated_pause && (!(bbs.sys_status&SS_USERON) || (user.security.exemptions&UFLAG_O))) { bbs.replace_text(563,"@EXEC:external/phoenix.anipause@");

    ../phoenix_s3/telnet/external/phoenix.anipause.js

    --
    Michael J. Ryan - http://tracker1.info/

    ... FRA #058: There is no substitute for success.

    ---
    Synchronet Roughneck BBS - telnet://roughneckbbs.com - www.roughneckbbs.com
  • From Access Denied@VERT/PHARCYDE to Esc on Friday, August 07, 2009 17:23:50
    Re: weird js stuff?
    By: Esc to Digital Man on Thu Aug 06 2009 05:59 pm

    I have also tried ../external/phoenix.anipause to no avail. At one point I tried /sbbs/phoenix_s3/telnet/external/phoenix.anipause, and it seemed to
    be starting from /sbbs/exec. It gave the error finding c:\sbbs\exec\/sbbs/phoenix_s3/blah blah blah or something to that effect.
    Is there somethin I'm missing here?

    Could it possibly be that he coded that whole shell for linux, and that all your slashes are backwards?

    axisd


    ---
    Synchronet thePharcyde_ >> telnet://bbs.pharcyde.org (Wisconsin)
  • From Access Denied@VERT/PHARCYDE to Esc on Friday, August 07, 2009 17:24:59
    Re: weird js stuff?
    By: Access Denied to Esc on Fri Aug 07 2009 05:23 pm

    Could it possibly be that he coded that whole shell for linux, and that all your slashes are backwards?

    Or not, and you just didn't ../ from the /exec directory before moving to phoenix_s3, as tracker1 pointed out. :)

    axisd


    ---
    Synchronet thePharcyde_ >> telnet://bbs.pharcyde.org (Wisconsin)
  • From Esc@VERT/SYNCNIX to Access Denied on Saturday, August 08, 2009 06:19:12
    Re: weird js stuff?
    By: Access Denied to Esc on Fri Aug 07 2009 05:23 pm

    Re: weird js stuff?
    By: Esc to Digital Man on Thu Aug 06 2009 05:59 pm

    I have also tried ../external/phoenix.anipause to no avail. At one point tried /sbbs/phoenix_s3/telnet/external/phoenix.anipause, and it seemed to be starting from /sbbs/exec. It gave the error finding c:\sbbs\exec\/sbbs/phoenix_s3/blah blah blah or something to that effect. Is there somethin I'm missing here?

    Could it possibly be that he coded that whole shell for linux, and that all your slashes are backwards?

    axisd


    No, that isn't it. Synch translates either a / or \\ to a \ for pathnames in win32.

    ---
    Synchronet My Brand-New BBS (All the cool SysOps run STOCK!)
  • From Nightfox@VERT/DIGDIST to Esc on Sunday, August 09, 2009 16:28:20
    Re: weird js stuff?
    By: Esc to Access Denied on Sat Aug 08 2009 06:19:12

    Could it possibly be that he coded that whole shell for linux, and tha your slashes are backwards?

    I run the Windows version of Synchronet and have used both types of slashes
    in my JavaScript scripts, as well as the Synchronet configuration, and
    haven't had any problems. It seems that it doesn't matter what shasles you use with Synchronet in either platform.

    Eric


    ---
    Synchronet Digital Distortion BBS: digdist.bbsindex.com
  • From Corey@VERT/TSGC to Nightfox on Sunday, August 09, 2009 18:45:07
    Re: weird js stuff?
    By: Nightfox to Esc on Sun Aug 09 2009 04:28 pm

    Re: weird js stuff?
    By: Esc to Access Denied on Sat Aug 08 2009 06:19:12

    Could it possibly be that he coded that whole shell for linux, and your slashes are backwards?

    I run the Windows version of Synchronet and have used both types of slashes in my JavaScript scripts, as well as the Synchronet configuration, and haven't had any problems. It seems that it doesn't matter what shasles you use with Synchronet in either platform.

    Eric



    wierd java??
    I get wierd if my java runs low....


    Caput meum major podice meo.
    This message has ended, go in peace...

    ---
    Synchronet Three Stooges Gentlemens Club - Las Vegas, Nv
  • From Digital Man@VERT to Esc on Monday, August 10, 2009 01:29:00
    Re: weird js stuff?
    By: Esc to Digital Man on Thu Aug 06 2009 05:59 pm

    Re: weird js stuff?
    By: Digital Man to Esc on Thu Aug 06 2009 04:02 pm

    Error 2 is "file not found". Does the file anipause.* exist on your system? so, what is the compelte filename and where is located?

    Thanks for the help. Bare with me on this one :) Ispy gave me his old shell, and I'm trying to get it up and running fully before I shamelessly rip it off (hey at least I'm honest).

    I have my Mods Directory set to ../phoenix_s3/telnet/. That is the dir
    with logon.js and login.js. There is also phoenix_s3/telnet/library, phoenix_s3/telnet/ansi, and phoenix_s3/external. From the library dir, there is a file being referenced, phoenix.external_library.js, which is loaded by the main shell. The full file/pathname of the anipause I'm referring to is as follows:

    c:\sbbs\phoenix_s3\telnet\external\phoenix.anipause.js

    Here's what I have:
    if(do_animated_pause && (!(bbs.sys_status&SS_USERON) || (user.security.exemptions&UFLAG_O))) { bbs.replace_text(563,"@exec:external/phoenix.anipause@");

    I have also tried ../external/phoenix.anipause to no avail. At one point I tried /sbbs/phoenix_s3/telnet/external/phoenix.anipause, and it seemed to
    be starting from /sbbs/exec. It gave the error finding c:\sbbs\exec\/sbbs/phoenix_s3/blah blah blah or something to that effect.
    Is there somethin I'm missing here?

    Synchronet will look in the mods directory *first*, and then if it can't find the file (or in this case, the relative path), then it'll look in the exec directory. I think the clue is the "exec\/sbbs" part, something is haywire. It appears something is trying load "sbbs/phoenix_s3/blah blah blah" based on
    that error message.

    digital man

    Snapple "Real Fact" #105:
    You will burn 7% more calories walking on hard dirt than pavement.

    ---
    Synchronet Vertrauen Home of Synchronet [vert/cvs/bbs].synchro.net
  • From Jas Hud@VERT to Tracker1 on Monday, August 10, 2009 05:52:10
    Tracker1 wrote:
    On 8/6/2009 5:59 PM, Esc wrote:
    c:\sbbs\phoenix_s3\telnet\external\phoenix.anipause.js

    Here's what I have:
    if(do_animated_pause && (!(bbs.sys_status&SS_USERON) ||
    (user.security.exemptions&UFLAG_O))) {
    bbs.replace_text(563,"@EXEC:external/phoenix.anipause@");

    ../phoenix_s3/telnet/external/phoenix.anipause.js



    the funny naming scheme rears it's ugly head! :D

    ---
    Synchronet Vertrauen Home of Synchronet [vert/cvs/bbs].synchro.net
  • From Jas Hud@VERT to Esc on Sunday, September 20, 2009 10:33:38
    Esc wrote:
    Re: weird js stuff?
    By: Digital Man to Esc on Thu Aug 06 2009 04:02 pm

    Error 2 is "file not found". Does the file anipause.* exist on your system?
    so, what is the compelte filename and where is located?

    Thanks for the help. Bare with me on this one :) Ispy gave me his old shell,
    and I'm trying to get it up and running

    oh boy. beware!

    ---
    Synchronet Vertrauen Home of Synchronet [vert/cvs/bbs].synchro.net